• شیرینی های ایرانی

    شیرینی های ایرانی --------------- کلوچه خرما و گردوشیرینی قرص خورشیدنان برنجینوقا شیرینی بژی شیرینی سبوس دار بادامـی کلمبه گوش فیل شکل دار شیرینی بادامـی شیرینی خانگی نان اگردک ليلاكو سوهان کنجدی با گردو رولت گل سرخ شیرینی نارنجکی توپک خرما خاگینـه سیب زمـینی رشته‌ بـه رشته خاگينـه فيلو شکلات خرمایی قطاب یزد کاکا باقلوای رشته ای برشتوک نخودچی شیرینی بامـیه آب نبات قیچی حلوا زنجبیل لوز نارگیلی حلوای آجیل کیک باقلوا - 2 نان برنجی سبزواری گوش فيل اراکی قطاب عسلی سا ق بورما شيرينی شكری شكر پاره شيريني سپه سالاری کلوچه فومن نان لواش شیری حلوای خرما و بیسکویت حلوای هویج پش دوزيک (حلوای عسلی) حلوای رشته فرنگی پلادانـه حلوا حلوای گل زرد نان مغزدار قالبي نان گیس بافت نان شيرمال نان سنگک نان جو نان برنجی كرمانشاه پیشمـه - ترکمنی فطير محلی خراسانی پولکی زعفرانی گز اصفهان حلوای شکلاتی شیرینی هکبل هاکبل حلوای پسته پای نارگیل برش های خرما و جو باقلوا گل باقلوا با خمـیر هزارلا نان قطلمـه نون چایی شیرینی نارگیلی با آرد نون نخودچی نون برنجی قزوین ترحلوا شیرینی مشـهدی دو مغزی خرما نان خرمایی كرمانشاهی بالا با‌تماز نان شیرین سمنانی خاگینـه تبریزی باقلوای گردو - ترکی کلمپه کرمان آجی بادام قرابیـه نان سبوس دار - نان سیـاه سوهان کنجدی شیرینی برنجی مـیانپر باقلوا گل رز قزوین شیرینی پنجره ای  بیسکویت خرما با گردو کیک یزدی نان برنجي رشتي رنگينک شیراز حاجی بادام شیراز حلوای کاسه شیراز بادام سوخته شیراز نان پنجره ای کیک کوچک یزدی قماچ قتلمـه برشتوک باقلوا سوهان عسلی دلبرو باسلوق کلوچه خرمایی نان لواش نانـهای خرمایی باقلوای شیر سمنو شیرینی گلپر حلوای آرد برنج شیرینی بهشتی نان برنجی کرمانشاهی شیرینی قطاب مسقطی حلوای خرما زولبیـا و بامـیه شربت زولبیـا و بامـیه گوش فیل سوهان (سُون) حلوا با‌مـیه تـــــوت راحت الحلقوم خمـیر قطاب شربت باقلوا فرنی آرد برنج حریره آرد برنج نان شیرینی قمـی باقلوا پسته مسقطی خانگی ساق عروس نان کشمش حلوای سه رنگ شیرینی خانگی حلوای گندم گز اصفهان

  • شیرینی لوز زعفرانی

    این شیرینی یکی از سوغات خوشمزه شـهر تبریزه، طرزتهیه باقلوا که به صورت گل قزوین البته بعد از شیرینی قرابیـه درون رده دوم قرار گرفته. طرزتهیه باقلوا که به صورت گل قزوین بخاطر وجود بادام و زعفران درون کنار هم طعم بی نظیری داره، البته بـه همـین خاطر هم قیمتش خیلی بیشتر از شیرینی های معموله. طرزتهیه باقلوا که به صورت گل قزوین اما شما مـیتویند خیلی راحت اون رو توی خونـه درست کنید کـه با صرفه تر درون مـیاد، درون ضمن به منظور دوستانی کـه فر ندارند هم گزینـه مناسبیـه، چون نیـاز بـه پخت توی فر نداره.  مواد لازم: طرزتهیه باقلوا که به صورت گل قزوین بادام 150 که تا 200 گرم شکر 1 پیمانـه آب نصف پیمانـه زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری پودر قند 2 قاشق سوپخوری معادل 20 گرم پسته کوبیده مقداری طرز تهیـه: به منظور این شیرینی نیـاز بـه پودر بادام داریم، یـا مـیتونید آماده تهیـه کنید، ولی اگه من توصیـه مـیکنم خودتون اینکار رو انجام بدید، چون کیفیتش خیلی بهتره. به منظور تهیـه پودر بادام، بادام خام رو توی آب خیس کنید و پوستش رو بگیرید و یک روز بگذارید که تا خشک بشـه بعد آسیـاب کنید و بعد از الک ریز رد  کنید. پودر بادام حتما خیلی نرم باشـه و زیر دندون احساس نشـه. پودر قند رو با پودر بادام مخلوط کنید و کنار بگذارید. شکر و آب رو با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت که تا بجوشـه و قوام بیـاد، حتما مثل مربا شیره کشدار بشـه. بگذارید شیره حسابی خنک بشـه.بعد با هم زن برقی شروع بـه هم زدن کنید، حدود ده الی پانزده دقیقه حتما هم بزنید که تا مایع سفید و کشدار بشـه.

  • مربای پوست پرتقال بـه شکل گل رز

      مربای پوست پرتقال یکی از خوشمزه ترین و خوش عطرترین مرباهاست واگه اون رو بـه شکل گل رز درست کنین زیباییش هم اضافه بر مزایـای دیگش مـیشـه .من وقتی دسر پرتقال درست مـیکنیم پوست پرتقال رو دور نمـیریزم یـا اون رو خشک مـیکنم و یـا از اون مربا درست مـیکنم.که هم با خامـه واسه صبحانـه خیلی خوشمزه مـیشـه وهم از اين مربا مي‌تونین براي تزئين روي دسر،كيك، بستني، شيريني استفاده كنین.    مواد لازم:پرتقال متوسط 5 عددشکر نیم کیلوآبلیمو 1 قاشق غذاخوریطرز تهیـه:پرتقال رو مثل سیب پوست ین،مراقب باشین کـه پاره نشـه. من قسمت های سفیدش هم خیلی نمـیگیرم.اون رو بـه شکل گل بپیچین و با یـه خلال دندون محکم کنین.داخل یـه قابلمـه آب سرد بریزین و گلهای رز پرتقایتون روبذارین.روی حرارت ملایم قرار بدین که تا وقتی بـه جوش بیـاد وقتی چند جوش زد آبش رو خالی کنین و این بار آب ولرم روش بریزین و باز بذارین بجوشـه.معمولا سه بار جوشوندن کافیـه.اگه بیشتر این کارو تکرار کنین پرتقالها عطرشون رواز دست مـیدن.البته تست کنین کـه پوست پرتقالها خوب پخته باش و نرم بشن،چون وقتی شکر رو اضافه مـیکنیم و شیره قوام مـیاد پوست پرتقالها کمـی سفت مـیشن.پرتقالها رو توی صافی بریزین توی قابلمـه شکر و دو لیوان آب بریزین و گلهای پرتقالیتون رو توی اون بذارین و بجوشونین که تا مربا قوام بیـاد درون آخر آبلیمو رو اضافه کنین و بعد از چند که تا جوش مربا آماده ست.                             

  • مربای بالنگ

    مربای بالنگ جزو مرباهایی کـه من  حتما هر سال درست مـیکنـه، و به کمتر از 5،6 کیلو هم رضایت نمـیداد ، اما این چند ساله من انقدر مرباهای مختلف درست مـیکنم کـه دیگه م بـه دو کیلو مربای بالنگ رضایت مـیده. که تا فصل بالنگ تموم نشده دست بـه کار بشید و این مربای خوشمزه رو از دست ندید. مواد لازم: بالنگ تازه 2 کیلو شکر 1800 گرم جوهر لیمو 1.3 قاشق چایخوری طرز تهیـه: من دو مدلمربا از این بالنگها درست کردم، مقداریش رو پوست گرفتم و مربع خرد کردم ، این مدل واسه خوردن تو صبحانـه مناسبه، مقداریش رو هم بـه صورت گل درست کردم کـه واسه مـهمونی خوشگله. بالنگها رو نصف کنید. قسمت داخلیش رو درون بیـارید. به منظور مدل گل، نیـازی نیست پوست بالنگ رو بگیرید، یک نوار نازک از بالای بالنگ رو برش بزنید و از یک طرف بپیچید. و با خلال دندان محکم کنید. بقیـه بالنگ ها رو پوست بگیرید، و خرد کنید. توی قابلمـه آب بریزید و بالنگها رو بریزید. بگذارید بجوشـه . حتما حرارت کم باشـه کـه زیـاد قل نزنـه ، که تا گلها شکلشون رو از دست ندن. وقتی کمـی جوشید بریزید توی صافی که تا آبش خارج بشـه بعد دوباره این کار رو تکرار کنید. معمولا درون سه مرحله تلخی بالنگها گرفته مـیشـه. درون مرحله آخر کمـی هم بالنگها رو توی آبکش فشار بدید که تا آبش خارج بشـه. یک لیتر آب توی قابلمـه بریزید و بالنگها روبریزید. شکر رو اضافه کنیدو بگذارید بجوشـه. کف روش رو بگیرید. نیم ساعت بگذارید که تا مربا با حرارت ملایم بجوشـه بعد جوهر لیمو رو اضافه کنید. بعد بگذارید مربا باز هم بجوشـه و مربا قوام بیـاد این مرحله هم حدود نیم ساعت زمان مـیبره. این مرباهایی کـه به شکل مربع خرد کردم. این هم گلهای خوشگل مربای بالنگ بعد از پخت مربا اجازه بدید مربا خنک بشـه بعد بریزید داخل شیشـه تمـیز و درش رو محکم کنید، اگه مربا خوب قوام اومده باشـه کیک نمـیزنـه ولی اگه بخواهید مربا رو مدت زمان زیـادتری نگه دارید مثلا یک سال بهترین جا نگهداری داخل فریزره با این کار مرباتون درست مثل روز اول مـی مونـه.  

  • کیک ها

    ادامـه کیک ها >> کیک ها ــــــــــــــــ کیک لیمو و نارگیل کیک گردویی پرتقالی کیک فوری خرما و گردو کیک فنجانی با خامـه کیک کره ای کیک کنجدی کیک لیمو ترش کیک نارگیل کیک خامـه ای با مارمالاد كيک پنير آناناس و قهوه کیک گردو و نسکافه کیک خرمالو کاپ کیک شکلات و پنیر کیک پرتقالی کیک دو رنگ شکلاتی کیک گلابی کیک وانیلی سه آرد کیک انگلیسی کیک آناناس برش لیمویی کـیــک مـیــوه کیک آناناس 2 کیک شکلاتی رژیمـی کیک زنجبیلی الفبا کیک هویج 3 کیک کره ای با تزیین گیلاس کیک های پروانـه ای کیک ناپلئونی کیک موکا کیک موس شکلات با نان خامـه ای کیک موز و شکلات کیک منگو کیک ماست و لیمو کیک لیمو و زردآلو کیک فنجانی فوری کیک شکلاتی با رویـه کرم پرتغال کیک خرما کیک پنیر نما مرمری کیک برشی کیک با کرم قهوه کیک با رگه های شکلاتی کیک با خمـیر شکلاتی کیک ایتالیـایی کیک اسفنجی کیک آناناس با طعم نارگیل کیک آلبالو کیک فوندات کيک بانانالوف کيک با سفيده تخم مرغ گاناج كيك مکزیکن ودینگ کیک كيك صبحانـه كيك شكلاتي با گيلاس كيک زوكوتو كيك پرتقال كيك باقلوا كيك با رويه مرنگ كيك با رويه فوندانت قوچ شکلاتی كيك ادويه با كرم عسلي چیز کیک - 2 چیز کیک کیک کره ای بادامـی کیک نارگیل و آناناس کیک مایونز شکلاتی با رویـه ساده شکلاتی کیک ماست و قهوه کیک گردوئی با هویج کیک پنیر و لیمو کیک موزی كيك ماست با پنير تزیین کیک کیک کاغذی هویج پودینگ سیب و دارچین كيك فليپينی كيك سيب و دارچين کیک آدم برفی کیک پرتقال و کاکائو کیک کشمشی نارگیلی کیک هویج با مـیوه کیک کره ای با رویـه شکلات کیک بادام زمـینی کیک کاکائویی با مـیوه كیك رژیمـی کیک ببری كيك پسته کیک مکزیکی  کیک نسکافه و گردو کیک گل رز كيك كرم كارامل کیک شکلاتی موکا کیک اسفنجی با کرم شکلات کیک شکلاتی با تکه های شکلات کیک ساده و خوشمزه کیک نیدو با بسکویت کیک بسکویت با نوتیلا كيك با رويه ي شكلاتي (دورنگ) چیزکیک آلبالویی کیک فنجانی شکلاتی کیک شکلاتی خوشمزه کیک فنجانی با پنیر کیک موز و گردو کیک دو رنگ كيك زرين(كيك فوري) پودینگ زردآلو کیک لیمویی با شکلات اسلایس شکلات کیک هلو کیک سیب خورشیدی کیک آمریکایی کدام درجه، کدام شیرینی کاپ کیک کودکان کیک بستنی کیک آناناس و گردو پای زردآلو کیک کره ای کیک اسفنجی با پنیرخامـه‌ای فینانسیـه (فِریـان) کیک چای سبز (مـیکوهیگوچی (جعفری)) کیک شکلاتی پن‌کیک با روغن کانولا دونات کیک یزدی کیک شوکو هالیک کیک فندقی ساوارین مـیوه کیک آناناس و تمشک پای سیب جعبه جواهر پانی تایم کوکیز کیک شکلات چیزکیک شکلاتی کیک‌ پرتقال‌ کیک شکلاتی کیک شکلات و قهوه (موکا) کیک‌ لیمو کیک شاتوت کیک هویج کیک ساده کیک شیفون کیک ...

  • شیرینی پیچ انگشتی یـا پفک گردویی

    شیرینی پیچ انگشتی یـا همون پفک گردویی یکی از شیرنیـهای رایج درون شـهر تبریزه و مخصوصا به منظور پذیرایی عید خیلی استفاده مـیشـه، این شیرینی هم خیلی خوش خوراکه و خیلی راحت و بدون دردسر درست مـیشـه. بعد پیشنـهاد مـیکنم به منظور عید حتما این شیرینی خوشمزه رو خودتون درست کنید. مواد لازم: (با این مقدار 18 الی 20 که تا از این شیرینی ها تهیـه مـیشـه) زرده تخم مرغ 2 عدد (تخم مرغ درشت استفاده کنید) پودر شکر یک پیمانـه پلوپز(مقدار این پیمانـه ها معادل 180 مـیلی لیتره) گردوی خرد شده 1 پیمانـه پلوپز وانیل مقداری پسته مقداری طرز تهیـه: فر رو با حرارت 180 درجه روشن کنید و بگذارید که تا مراحل تهیـه شیرینی رو انجام مـیدیم فر گرم بشـه. سینی فر رو کاغذ روغنی بیندازید و کمـی چرب کنید. زرده تخم مرغ رو و وانیل رو با هم زن بزنید که تا رنگش روشن بشـه(حدود یک دقیقه پودر شکر رو کم کم بـه زرد اضافه کنید و همچنان با هم زن بزنید.(سه، چهار دقیقه) حتما آنقدر زده بشـه که تا به این شکل و رنگ درون بیـاید، یعنی سفید و کشدار شود. گردو رو اضافه کنید. و اینبار با قاشق مخلوط کنید. با قاشق مربا خوری از مواد بردارید و با کمک یک قاشق دیگر روی سینی با فاصله بگذارید. روش رو کمـی پودر پسته بریزید.( من چون نمـیخواستم پسته کاملا پودر باشـه خودم خلال پسته رو خیلی کم کوبیدم) بـه مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه درون طبقه وسط بگذارید که تا شیرینی پخته بشـه درون این حین بـه هیچ عنوان درون فر رو باز نکنید چون شیرینی پف نمـیکنـه. بعد از خنک شدن شیرینی ها رو از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتون منتقل کنید. شیرینی هایی کـه توی قنادی ها هست از مقدار گردوی کمتری استفاده مـیشـه، شاید نصف مقداری کـه من مـیریزم. من وقتی کوچیک بودم این شیرینی رو زمستونـها روی بخاری درست مـیکردم، بـه این صورت کـه مثل مراحل بالا انجام مـیدادم فقط یک سینی هم اندازه سینی کـه شیرینی رودرست مـیکردم روش مـیگذاشتم و بخاری رو روی حرارت نسبتا زیـاد مـیگذاشتم، سینی رو روی بخاری مـیگذاشم بـه مدت 30 که تا 40 دقیقه. بعد از این مدت نگاه مـیکردم اگه زیر شیرینی ها طلایی شده بود شیرینی آماده بود وگرنـه یـه 5 دقیقه دیگه هم مـیگذاشتم که تا کاملا پخته بشـه. واقعا هم شیرینی ها خیلی خوب درون مـی اومدن با این روش من خیلی شیرینی درست مـیکردم ، شیرینی هایی مثل مرنگ(پوکا)، نان شکوفه و چند مدل شیرینی دیگه. شما هم اگه فر ندارید مـیتونید از این روش استفاده کنید.  

  • آش داش کلم آشی تبریز (آش کلم قمری/آش کلم شیرازی)

    آش "داش کلم آشی" کـه به "لپه لی آش" (یعنی آش لپه) نیز معروف است، یکی از آشـهای سنتی و اصیل شـهر تبریز است. گرچه زیـاد باب طبع من نیست ولی بـه علت کلسیم بالای موجود درون کلم قمری و اینکه آش تبریزی اصیلی هست و دیگری اینکه مادرم به منظور تهیـه آن زحمت مـی کشند، همـیشـه یک بشقاب از آن را مـیل مـی کنم. این آش بـه صورت سنتی تند و فلفلی تهیـه مـی شود.   داستان آشنایی ما با کلم قمری: (!!!) م افسانـه سال 77 ازدواج د و رفتند اصفهان. اولین یـا دومـین باری بود کـه به منزلشان درون اصفهان رفته بودیم. چون م عاشق این آش بودند (البته هنوز هم هستند) م تصمـیم گرفتندکه به منظور افسانـه جان "داش کلم آشی" بپزند. به منظور همـین طبق روال تبریز، صبح زود بیدار شدند و رفتند سبزی فروشی. کمـی بعد با تعجب برگشتند و گفتند: «به چند که تا سبزی فروشی سر زدم هنوز باز نشده اند. آخه صبح اول وقت از مـیدون تره بار سبزی نیـارند کـه سبزی خوب گیر نمـیاد». یک ساعت بعد دوباره رفتند و باز دست خالی برگشت. خلاصه بار سوم من هم کنجکاو شدم و با رفتم. با ادب فراوان از آقای سبزی فروش "کلم سنگ" خواستند. آقا متوجه نشدند و باز تکرار د. من هم حرف را تکرار کردم. خلاصه آقا عذرخواهی د کـه چنین کلمـی ندارند. رفتیم سبزی فروشی بعدی و باز از ما اصرار و از آقا انکار. خلاصه بـه ذهنم رسید کـه این کلم را به منظور آقا توصیف کنم. توضیح کـه دادم آقا گفتند: « آهان فهمـیدم منظورتون کلم قمریـه». من بـه شدت تعجب کردم کـه آخه "کلم سنگ" داش مشتی ما کجا و "کلم قمری" قرتی آنـها کجا! خلاصه آقای فروشنده کمـی اینور اونور رو گشتند و دو سه که تا کلم کوچیک پیدا د و دادند دستمان و ما با مقادیری سبزی و صیفی جات و چند که تا کلم قمری بـه منزل برگشتیم. درون آن روز سه چیز یـاد گرفتیم : 1-سبزی فروشی های اصفهان اغلب دیر شروع بـه کار مـی کنند. 2-سبزی را بر خلاف تبریز کـه آن زمان بـه صورت "باغ" (یعنی یک دسته سبزی بزرگ) مـی فروختند حتی بـه صورت ربع کیلو هم مـی فروشند. کـه برای خانواده های کم جمعیت و حتی یک نفره بسیـار کاربردی هست 3-  فارس ها بـه "داش کلم یـا همان کلم سنگ"، کلم قمری مـی گویند. افسانـه بعد از شنیدن این موضوع کلی خندید و گفت کـه در اصفهان این کلم همانند تبریز چندان رایج نیست و به نامـهای "کلم قمری" و "کلم شیرازی" موسوم است.   توجه: 1- با مقادیر زیر یک قابلمـه متوسط پر آش خواهید داشت. مـی توانید مقادیر را نصف یـا یک سوم نمائیم. 2- فنجان مورد استفاده، فنجان دسته دار آرکوروک فرانسه مـی باشد کـه حدوداً 150 مـیلی لیتری است.   مواد لازم: تره و جعفری و در صورت موجود بودن سبزی محلی "کروز با تلفظ: KARÖZ ": یک کیلو (کروز چیست؟ گیـاهی هست محلی شبیـه جعفری ولی بسیـار درشت ...

  • طرزتهیـه خیـار شور

    رز تهیـه خیـار شور روش دوم- آکاایران طرز تهیـه خیـار شور روش دوم سبزی ها و خیـار ها رو بشورید و بزارید خوب خشک بشن ( اگه خوب خشک نشـه کپک مـیزنـه ) ، لازم نیست سبزیـها رو خرد کنید ، بعضی ها خیـار ها و سبزیـها رو نمـی شورند... مواد لازم به منظور آشپزی آکا خیـار ریز قلمـی : 2 کیلو برگ کرفس: 200 گرم شوید : 200 گرم تلخون: یک کیلو سنگ نمک: بـه مـیزان لازم ( اگه اک معمولی استفاده مـیکنید خیـار ها نرم مـیشـه ولی اگه ازسنگ نمک استفاده کنید کیفیت خیـار شور شما خیلی خوب خواهد شد ) سیر: 4 حبه بزرگ فلفل سبز تند: 4 عدد زاج سفید: یک تکه کوچیک اندازه نخود طرز تهیـه سبزی ها و خیـار ها رو بشورید و بزارید خوب خشک بشن ( اگه خوب خشک نشـه کپک مـیزنـه ) ، لازم نیست سبزیـها رو خرد کنید ، بعضی ها خیـار ها و سبزیـها رو نمـی شورند و بعد خیـار شورها رو آب مـیکشند اما من از همون اولش مـی شوره. آب و نمک رو بزارید بجوشـه ( تقریبا بـه ازا هر15 لیوان آب یک لیوان خرد شده سنگ نمک بـه کار مـیره ) درون انتها زاج سفید رو هم بندازیدو وقتی حل شد از رو گازبدارید. خیـار و سبزیـها را لایـه لایـه داخل ظرف ترشی ریخته و سیر و فلفل را هم لابهآنـها قرار دهید ، آب و نمک رو بریزید روی مواد که تا جائی کـه ظرف پربشـه بعد درش رو محکم ببندید و بزارید که تا جابیفته بستگی بـه دمای هوا زمان لازم به منظور عمل اومدن خیـار شور متفاوته هرچه هوا گرمتر بشـه زمان هم کمتر مـیشـه نکته بسیـار مـهم : دمای آب و نمکی کـه روی خیـار شور مـی ریزید خیلی مـهمـه ، این آب حتما گرم باشـه نـه داغ نـه سرد! یعنی وقتی انگشتتون رومـی زنید نسوزه! نکته خوشمزه: اگه لابلای مواد ، گوجه های رسیده سفت هم بریزید مـیتونید همزمان شوری گوجه فرنگی خوشمزه هم داشته باشید

  • بورک با خمـیر یوفکا

    مطالب و عکسها بـه www.baharsite.com منتقل شده هست . یوفکا نان مخصوص کشور ترکیـه هست . خیلی شبیـه نان لواش های کشور خودمونـه با این تفاون کـه خیلی نازک تر از اوناست . به منظور این بورک از خمـیر یوفکا استفاده شده و درست ش فوق العاده راحته . فقط کافیـه مواد داخل اون رو طبق سلیقه خودتون درست کنید . داخل این خمـیر مـی شـه هر چی کـه دوست دارید بریزید و محدودیتی وجود نداره . برای مـهمونی های شام و عصرونـه و تولد خیلی شیک هست و مـی تونـه جایگزین خوبی به منظور پیراشکی بشـه . این خمـیر یوفکایی کـه من استفاده کردم ، وکیوم شده ، احتیـاج بـه یخچال و فریزر و ... نداره و محصول کشور ترکیـه هست . بعد نگهداری اون خیلی راحته . مواد لازم : خمـیر یوفکا ( به منظور خرید انواع خمـیر یوفکا اینجا رو کلیک کنید ) شیر نصف استکان روغن مایع نصف استکان سفیده تخم مرغ ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ عدد ( به منظور روی بورک ) گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم فلفل دلمـه ای متوسط ۲ عدد پنیر پیتزا  یک بسته ( تقریبا ۲۰۰ گرم مورد نیـاز هست ) پیـاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری زردچوبه بـه مقدار کافی رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری پر نمک بـه مقدار کافی فلفل سیـاه بـه مقدار کافی کنجد یـا تخم خرفه ( به منظور تزیین )  سس سویـا درون صورت تمایل ۳ قاشق سوپخوری ادویـه گوشت ( من از مارک سحرخیز استفاده کردم ) - ترکیبات : دارچین - گل سرخ - جوز بویـا - تخم گشنیز - پیـاز - فلفل قرمز ( درون صورت تمایل ) * به منظور آماده مواد داخل بورک :  ابتدا پیـاز سرخ شده رو با گوشت چرخ کرده تفت مـی دیم . * بعد رب گوجه فرنگی رو بـه موادمون اضافه کرده و مخلوط مـی کنیم . نکته : لزومـی نداره ش اضافه کنید چون تا آنجاییکه ممکنـه بایستی مایع گوشت ما کمترین روغن و کمترین آب رو داشته باشـه . * بعد فلفل دلمـه ها رو خرد کرده و اضافه مـی کنیم و اجازه مـی دیم روی حرارت ملایم بمونـه که تا فلفل دلمـه ای ها کمـی نرم بشن . * اگه دوست داشته باشید مـی تونید از سس سویـا هم استفاده کنید ( بد نیستانی کـه سس سویـا استفاده ن کم کم با طعم این سس آشنا بشن چون مزه غذا رو بهتر مـی کنـه ) . * خوب ، مواد داخل بورک ما آماده هست . * قبل از اینکه بقیـه کارها رو شروع کنید درجه فر ( گاز ) رو روی ۱۸۰ تنظیم کنید که تا گرم بشـه و برای مکروفر از دستور کانوکشن و درجه ۲۲۰ رو انتخاب کنید . * شیر و روغن مایع و سفیده تخم مرغ رو داخل ظرفی ریخته و با چنگال کمـی هم بزنید . * خمـیر یوفکای غذایی مثلثی شکل رو ( به منظور خرید این محصول اینجا رو کلیک کنید ) باز کنید و یـه دونـه از خمـیرها ( چون کلمـه " خمـیر " بیشتر استفاده شده بخاطر همون من هم خمـیر یوفکا مـی گم درون حالیکه اینا به شکل نونـهای خیلی نازک هستن ) روی مـیز کارتون قرار بدین . * بعد از مایع شیر و روغن و سفیده تخم مرغ ...

  • رولت اسفناج

    رولت های غذایی بـه عنوان یک پیش غذا سرو مـیشوند.توی این رولت ها رو معمولا با گوشت یـا کالباس پر مـیشـه.ولی با اسفناج شما یک رولت متفاوت خواهید داشت کـه هم مفیده و هم سفرتون رو زیبا مـیکنـه.     مواد لازم به منظور خمـیر کرپ:تخم مرغ خام 1 عددشیر 1.3 پیمانـهآرد 2قاشق سر صافنمک مقداریبکینک پودر یک چهارم قاشق چایخوری مواد داخل رولت:اسفناج 700 گرمتخم مرغ آب پز 1 عددپیـاز 1 عددژامبون 2 ورق (به دلخواه) نمک و زردچوبه و فلفل طرز تهیـه: پیـاز را خلالی ریز خرد کنید.داخل ماهیتابه مقدار روغن بریزید و پیـاز را داخل آن بریزد و تفت بدید که تا پیـاز سبک بشـه.اسفناج راخرد کرده و به پیـاز اضافه کنیدو تفت دهید که تا آب اسفناج کشیدو کمـی سرخ شود نمک و زردچوبه وفلفل رااضافه کنید.اگه دوست داشتید مـیتونید کمـی هم رب تو این مرحله بـه اسفناج اضافه کنید.مـیتونین تو این مرحله ژامبون رو خرد کرده و به مواد اضافه کنید.مایع آماده شده رو کنار بذارید که تا خنک بشـه. طرز تهیـه خمـیر کرپ شماره ۱ تواین فرصت تخم مرغ خام و شیر ونمک و بکینک پودر رو با هم زن دستی یـا چنگال بزنید که تا تخم مرغ از حالتدر بیـاد.بعد آرد رو اضافه کنیدو هم بزنید دقت کنید کـه مایع حتما به صورت ماست شل باشد اگر سفت بود کمـی شیر واگر شل بود کمـی آرد اضافه کنید. داخل تابه مستطیل رو خیلی کم چرب کنید و وقتی تابه گرم شد مایع رو داخل تابه بریزد و تکون بدید که تا به صورت یکنواخت پخش بشـه وقتی یـه طرفش برشته شد طرف دیگرش رو برگردونید که تا برشته بشـه.بگذارید رولت کمـی داخل تابه بونـه که تا نرم بشـه کـه بتونیم بپیچیمش. مواد داخل رولت روی کرپ پخش کنیدو رولت رو بپیجید.مـیتونید بـه صورت گرم یـا سرد سرو کنید.اگه بخواین گرم سرو کنید فقط کافیـه چند دقیقه داخل فر قرار بدید.




[طرزتهیـه شیرینی گل رز ترکیـه طرزتهیه باقلوا که به صورت گل قزوین]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Mon, 09 Jul 2018 18:45:00 +0000