• آموزش طراحی چند نوع سفره هفت سین

    سفره هفت سین به منظور مـیز گرد با ظروف سفالی یـا سرامـیک (سنتی ¤¤ گندم ، تزیین شیرینی در ظرف پایه دار عدس یـا ماش را بعد از خیس هنگامـی کـه شروع بـه جوانـه زدن مـیکند روی یک کوزه بلند کـه قبلا با جوراب روی آن را پوشانده ایم قرار مـیدهیم که تا کاملا سطح آن با جوانـه ها پر شود و بر روی آن شکل گرفته و رشد نمایند. تزیین شیرینی در ظرف پایه دار حتما حتما مرتب کوزه را نم دار و در جایی کـه کمـی حرارت بالاتر از هوای نرمال اتاق باشد نگهداری شود که تا سبزه ها رشد خوبی پیدا کنند مـیتوانید از چند ظرف سفالی گرد کـه به صورت کوزه های کوچک با دهانـه های گشاد هستند استفاده کنید شش عدد آن بهتر هست که بلند تر از بقیـه باشـه کـه در حقیقت این شش کوزه بلندتر شش سین از هفت سین ما را تشکیل مـیدهند . تزیین شیرینی در ظرف پایه دار کوزه ها را کاملا تمـیز کرده و با اسپری براق کننده شفاف نیمـی از آن را کیلر زده و چند ساعت درون یک فضای کـه هوا تردد داشته باشد مـیگذارید که تا کاملا خشک شود و بعد طرف دوم را کیلر زده و اجازه ی خشک شدن بـه آن مـیدهید اگر از پارچه ترمـه به منظور روی مـیز استفاده مـیکنید بهتر هست که پارچه ای زرشکی یـا قرمز از جنس ساتن به منظور کوزه ها انتخاب نمایید و پارچه ها را بـه صورت دایره بریده و داخل کوزه ها قرار دهید بـه حالتی کـه سر پارچه ها بـه صورت چین دار از کوزه ها بیرون بیـاید ، لبه ی پارچه را بـه سلیقه خود مـیتوان با قیطون ، سکه های تزئینی، نوارهای باریک ساتن با رنگ نارنجی و کرم و سبز نوار دوزی نمایید حتی مـیتوان از پولک و منجوق و ملیله و یـا سرمـه به منظور تزئین لبه ی پارچه ها استفاده کرد. سپس پارچه را درون کوزه قرار داده و لبه های آن را با دست حالت دهید، شش سین را درون کوزه ها بـه ترتیب قرار مـیدهید درون صورتیکه کوزه ها بزرگ بوده و حجم زیـادی را از لحاظ فضای درون اشغال مـیکند مـیتوان درون یک نایلون مقداری پنبه ریخت و تا دو سوم کوزه را با آن پر کرد سپس موارد را روی آن بـه صورتی چید کـه نایلون از زیر آن پیدا نباشد. کوزه هایی کـه کوتاه تر هستن با همـین روش پر مـیکنیم و اسفند، برنج، تخم مرغها را درون آن مـی چینید یک ظرف سفالی نیمـه گود را پر از آب کرده و 7 شمع کـه روی آب قرار مـیگیرند درون آن بگذارید تنگ ماهی و هفت شاخه گل لاله ظرف شیرینی و نقل را آماده کرده و حال نوبت چیدن مـیز مـی رسد. پارچه اصلی کـه معمولا پارچه ایست ساده کـه تمامـی مـیز را که تا پایین مـی پوشاند روی مـیز قرار داده و پارچه ترمـه را روی آن قرار مـی دهیم تنگ ماهی را درون وسط مـیز قرار مـیدهیم و هفت سین را با دور آن با فاصله و نزدیک بـه لبه های مـیز مـیچینیم بـه فاصله ی هر دو کوزه بلند یک کوزه کوتاه تر بـه نزدیک تنگ قرار مـیدهیم آینـه را درون سمت راست سفره درون بالا قرار داده و کوزه سبزه را درون همان سمت درون پایین سفره بگذارید. گلدان گل را درون سمت چپ بالا و کتاب آسمانی ...

  • استفاده های جالب و متفاوت از وسایل

          خلاقیت درون استفاده ار وسایل درون دسترس نکته ای هست که خانمـهای خانـه دار خیلی از آن بهره مـیگیرند اما ما درون اینجا پیشنـهاد های جدیدی به منظور شما داریم.     استفاده از گیلاس بـه عنوان شمعدان       مـی توانید گیلاس ها را سر و ته گذاشته و روی آنـها شمع بگذارید. همچنین مـی توانید آنـها را روی طاقچه اتاقتان بگذارید که تا یک مجموعه زیبایی از شمع ها را کنار هم داشته باشید. فقط بـه یـاد داشته باشید کـه گیلاس هایی را انتخاب کنید کـه دوام بیشتری داشته و دهانـه گشادتری هم داشته باشند که تا احتمال افتادن آنـها کم باشد.     پایـه کیک       از پایـه یـا ظرف کیک بـه عنوان جایی به منظور ایستادن شمع( درون سایزهای مختلف) استفاده کنید. همچنین مـی توانید زیر شمع ها پارچه ابریشمـی بیندازید که تا از چکه قطرات آن روی مـیز جلوگیری کند.   - به منظور به نمایش گذاشتن وسایل تزئینی: تزیین شیرینی در ظرف پایه دار مـی توانید کلکسیون اسباب بازی های کوچک یـا وسایل تزئینی کوچک تان را روی پایـه کیک بچینید.     - به منظور به خاطر آوردن کارهای مـهم: مثلا مـی توانید پایـه کیک را جلوی درون ورودی ساختمان بگذارید که تا لیست خرید، نامـه های پستی، و قبض های پرداختی را روی آن بگذارید.   - به منظور جلوه بـه فضا: شما مـی توانید عهای کوچک یـا یـادگاری هایی کـه برایتان مـهم هستند را روی پایـه کیک بگذارید که تا به اتاقتان جلوه بیشتری ببخشد.     - به منظور شکیل بـه نظر رسیدن دکوراسیون اتاقتان: مثلا مـی توانید عطرها و جاجواهری تان را روی پایـه کیک بچینید و روی مـیز یـا داخل کمدتان بگذارید.     عروسکهایتان را درون کتابخانـه درون انتهای ردیف کتابهایتان بگذارید         استفاده از گیلاس بـه عنوان شمعدان       شمع ها را داخل گیلاس بگذارید و مقداری شن یـا ماسه درون زیر آنـها بریزید. با این کار فضای رمانتیکی را درون مـیز شام ایجاد کرده اید.     استفاده از جالباسی به منظور آویزان بدلیجات       با آویزان بدلیجات تان بـه چوب لباسی از مشخص شدن کت و لباس هایی کـه به چوب لباسیِ داخلِ هال آویزان هست جلوگیری کرده اید.   گردنبدها و دستبندهایی را کـه خیلی دوست دارید و زیـاد هم از آنـها استفاده مـی کنید درون دسترستان قرار دهید.   با آویزان بدلیجات تان روی چوب لباسی، نمای خوبی بـه اتاقتان مـی دهید.     لاک ناخن به منظور رمزگذاری کلیدها       با رنگ کلیدهایتان با لاک، آنـها را رمزگذاری کنید. از کلیدهای صاف و ضخیم استفاده کنید و قسمت بالای آنـها را رنگ کنید.   با انجام این کار، نـه تنـها مرتب و منظم بـه نظر مـی رسید بلکه این کار بـه شما قدرت تشخیص مـی دهد.     استفاده از لفاف های حباب دار به منظور پیچیدن جواهراتتان درون مسافرت       گوشواره و زنجیرهایتان را درون قسمت طولی و درازای لفاف بگذارید و آنـها ...

  • طرز تهیـه انواع بستنی

    طرز تهیـه کافه گلاسه با قهوه مواد لازم: قهوه ............. 3 قاشق غذاخوری شیر ............. 3 لیوان خامـه ............ 150 گرم بستنی وانیلی ............. 1 لیتر شکلات تخته ای رنده شده ............. 3 قاشق سوپخوری پودر قند ............ 70 گرم طرز تهیـه: شیر را گرم کرده و با شکر و قهوه خوب مخلوط مـی کنیم. بعد از حل شدن کامل مـی گذاریم که تا کاملا خنک شود. بعد از دو ساعت از یخچال بیرون آورده و در ظرف پایـه دار یـا لیوان های کوتاه 2/1 ظرف مورد نظر را شیر و قهوه ریخته و 3 قاشق سوپخوری بستنی را درون لیوان ریخته و روی آن را با مخلوط شکلات و خامـه فرم گرفته تزیین مـی کنیم.

  • کیک پایـه

    تخم مرغ ۵ عدد شكر ۱ ليوان شير ۱ ليوان روغن ۱ ليوان سر خالی آرد ۳ ليوان وانيل ۱ قاشق چای خوری بيكينگ پودر ۲ قاشق مربا خوری اول تخم مرغ های كامل رو با شكر خوب بزنید که تا كرم رنگ و كش دار بشـه . بعد شير اضافه کنید و بعد روغن . تخم مرغ ها رو با روغن زياد نزنید چون كيك سفت مـی شـه . درون آخر آرد و بيكينگ پودر و وانيل رو كه با هم الك كرده ايد بـه مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید و در قالبی كه از قبل چرب شده بریزید و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه بـه مدت نيم ساعت بپزيد . براي امتحان پخت كيك يك چوب كبريتفرو کنید اگه بهش چيزی نچسبيد كيك پخته . موقع پختن كيك هايی كه توشون بيكينگ پودر داره ، درون فر رو هی باز و بسته نکنید . اين كيك پايه هست و خيلی خوشمزه. مـی تونيديك سيب رنده كنيد و به جای وانيل يك قاشق غذا خوری دارچين بزنيد. مـی تونيدهل و گلاب بزنيد كه طعم كيك يزدی مـی گيره. مـی تونيد با كره درست كنيد. مـی تونيد با كاكائو دو رنگش كنيد و ...  

  • کیک اسفنجی(Spong Cake)

    کیک اسفنجی پایـه اصلی کیک های خامـه ای و شیرینی های تره. چون چربی نداره و سبکه به منظور خامـه کشی خیلی عالیـه.  درست ش خیلی راحته فقط چند که تا نکته داره کـه اگه اونـها رو رعایت کنید، مطمئن باشید کیکتون مثل کیک قنادی مـیشـه، البته قنادی های درست و حسابی. چون این کیک پایـه هست براش یک پست اختصاصی گذاشتم که تا دسترسی بهش آسون باشـه، توی پست بعدی خامـه کشی و دکورش رو آموزش مـیدم. مواد لازم: بـه ازای هر یک عدد تخم مرغ  یک قاشق غذاخوری سرپر معادل 25 گرم آرد و یک قاشق غذاخوری معادل 25 گرم شکر و مقداری وانیل حتما استفاده بشـه درون بعضی از دستورها بگینگ پودر وجود نداره اما من به منظور اطمـینان مقدار کمـی اضافه مـیکنم دقت کنید کـه اضافه زیـاد بکینگ پودر نـه تنـها باعث پف کیکتون نمـیشـه بلکه پف کیکتون مـی خوابه. من مقدار کمـی هم ش استفاده مـیکنم، کارکردش اینـه کـه باعث مـیشـه شکر داخل زرده تخم مرغ آب بشـه و تخم مرغ پف بیشتری ه. اضافه مقداری نشاسته یـا آرد ذرت باعث مـیشـه کیکتون سبک تر و اسفنجی تر بشـه، اگر خواستید  استفاده کنید  1.4 آرد سفید رو کم کنید و به جای اون از آرد یـا نشاسته ذرت استفاده کنید. مثلا به منظور کیک چهار تخم مرغی از 25 گرم آرد یـا نشاسته ذرت و 75 گرم آرد سفید قنادی استفاده کنید. مواد لازم به منظور یک کیک 4 تخم مرغی (در قالب 21 سانتی) تخم مرغ 4 عدد آرد  سفید قنادی 100 گرم  شکر 100 گرم بگینک پودر نصف قاشق چایخوری وانیل 1.4 قاشق چایخوری ش 2 قاشق غذاخوری طرز تهیـه: طبق معمول تهیـه کیک  اول همـه مواد مورد نیـاز رو از یخجال بیرون بیـارید و بگذارید بـه دمای محیط برسه، درون بعضی از دستورها گفته مـیشـه تخم مرغها حتما سرد باشـه من هر دو روش رو امتحان کردم تفاوت چندانی درون نتیجه ندیدم. ته قالب رو کاغذ روغنی بندازید، درون مورد کیک اسفنجی اصلا قالب و کاغذ روغنی رو چرب نمـیکنیم چون کیفیت کیک رو پایین مـیاره. فر رو با دمای 180 درجه سانیتگراد یـا 350 درجه فارنـهایت روشن کنید. مواد کیک رو دقیق اندازه کنید و آماده کنار دستتون قرار بدید. آرد رو بـه همراه بکیگ پودر سه بار الک کنید. سفیده و زرده تخم مرغ رو جدا کنید. سفیده تخم مرغ رو با هم زن برقی انقدر بزنید که تا سفت و سفید بشـه و وقتی ظرف رو برمـیگردونید نریزه. سفیده رو بـه یخجال منتقل کنید که تا کارهای دیگه رو مـیکنیم پفش نخوابه. زرده و وانیل رو هم بزنید که تا ازدر بیـاد. شکر رو اضافه کنید و  هم بزنید.   ش رو اضافه کنید و سریع با هم زن بزنید که تا کرم رنگ بشـه. سفیده رو از یخجال درون بیـارید و در دو مرحله بـه زرده اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم بـه صورت دورانی از پاین بـه بالا هم بزنید که تا با هم مخلوط بشن. مراقب باشبد پف سفیده زیـاد از بین ...

  • کیک اسفنجی

    کیک اسفنجی درون واقع یـه کیک پایـه هست واسه کیک خامـه ای و کیک بستنی و ....طرز تهیـه کیک اسفنجی: تخم مرغ ۶ عدد ارد الک شده ۲۴۰ گرم شکر ۱۸۰ گرم اب جوش........ ۱۰۰گرم یـا یک استکان بیکینگ پودر ۲/۱ ق م وانیل کمـی  اول حتما سفیده و زرده تخم مرغ ها رو از هم جدا کنیم به منظور زدن سفیده حتما همـه چیز تمـیز و بدون چربی باشـه . سفیده هارا با نصف شکر مـی زنیم درون حدی کـه اگه کاسه رو زیر و رو کنیم از کاسه بیرون نریزه .بعد مـی زاریمشون تو یخچال . حالا زرده ها رو با بقیـه شکر  بزنید که تا رنگشون عوض بشـه و پف کنـه...حالا وانیل رو اضافه کنید.اب جوش رو درون حالی کـه با همزن دارید مـی زنید ارام ارام اضافه کنید. حالا سفید ها رو با زرده ها مخلوط کنید.و آرد رو کـه با بیکینگ پودر مخلوط کردید رو ارام ارام اضافه کنید و دورانی با لیسک هم بزنید . حالا تو قالب بریزید درون فر ۲۰۰ درجه حدودای نیم ساعت..در فر رو باز نکنید.  بعد از پخت کیک بازم بذارین  20 الی 30 دقیقه کیکتون تو فر بمونـه بعد خارجش کنید. ................................................................................................................................. کیک های مناسب به منظور تزئین و سرو با خامـه کیک های اسفنجی هستند کـه بافت سبرمـی دارند و معمولا بدون چربی و یـا کم چرب تهیـه مـی شوند. به منظور تهیـه خامـه مناسب به منظور تزئین کیک چندین راه وجود داره کـه به تفصیل توضیح مـی دم 1- اولین و در حقیقت ساده ترین راه تهیـه خامـه فرم گرفته آماده از قنادی و تزئین کیک با اون هست. به منظور این کار روز قبل از تهیـه خامـه حتما به قنادی مراجعه کنید و درخواست بدید که تا روز بعد و معمولا اول صبح خامـه رو بـه صورت آماده(شیرین شده و فرم گرفته) بـه شما تحویل بدهند.این روش تهیـه معایب و مزایـایی داره .عیب اون اینکه همـه قنادی ها این سفارش رو قبول نمـی کنند و تازه اگه هم قبول کنند خیلی از قنادی ها خامـه خوشمزه و باکیفیتی ارائه نمـی دهند .و اما اگه بتونید قنادی رو پیدا کنید کـه خامـه خوب و باکیفیت رو با قیمت مناسب بـه شما ارائه کنـه دیگه استرس و نگرانی بابت فرم نگرفتن خامـه یـا تبدیل بـه کره شدنش رو ندارید. 2-روش دوم فرم خامـه های صبحانـه معمولیـه.یـه کار سخت و طاقت فرسا!این خامـه ها بـه این دلیل کـه دارای چربی کمـی هستند(چربی لازم به منظور فرم دهی) بـه سختی فرم مـی گیرند و یـا بعد از فرم دهی زود شکل خودشون رو از دست مـی دن با این حال من طعم شون رو از انواع دیگه بیشتر مـی پسندم و چون مواد افزودنی ندارند از نظر حفظ سلامت(مخصوصا به منظور استفاده کودکان) مطمئن ترهستند.اگه کیک رو به منظور مصرف خانگی تهیـه مـی کنید و مدل تزئینتون احتیـاج بـه فرم دهی ریـاد خامـه نداره و قصد اجرای قوانین چشم و چال رو هم ندارید !! از این روش تهیـه خامـه استفاده کنید. سعی ...

  • آموزش طراحی چند نوع سفره هفت سین با توجه بـه فضایی کـه برای آنـها درون نظر مـیگیرید

    سفره هفت سین از آیین کهنچیدن سفره هفت سین از دیرباز از مراسم جدا ناشدنی نوروز بوده کـه ساعتی بـه تحویل سال مانده ، این سفره گذاشته مـیشود. هفت، عددی هست مقدس کـه نشان دهنده هفت ایزد زرتشتیـان موسوم بـه امشاسپندان هست و بـه همـین دلیل سین های نوروزی بـه نام هفت سین خوانده مـی شوند. سفره هفت سین سفره ایست کـه در آن سبزه، سماق ، سیر ، سنجد ، سیب ، سمنو ، سرکه و سکه، همچنین آینـه شمعدان ، شمع ، کتب آسمان ، ماهی قرمز ، تخم مرغ رنگ کرده یـا تزئین شده ، کتاب شعر، گل مانند شب بو- لاله – سنبل ، کاسه آب ، نقل و نبات و شیرینی قرار مـیگیرد. تمامـی مواردی کـه بر سر سفره هفت سین قرار مـیگیرند دارای معانی خاصی هستند کـه برای شروع سال نو آنرا طلب مـیکنیم و البته درون هر منطقه معنا و تنوع این موارد متفاوت هست در هفت سین سبزه نشان رویش و سبزی ، سمنو بـه سبب داشتن گندم نشان برکت ، سنجد نشانی از عشق و دلداگی ، سیب مـیوه ای بـه نشان سلامت عشق و زایش، سکه های تازه ضرب شده نمادی از ثروت است، وجود چند دانـه سیر نیز بـه نشانـه دفع بیماری و یک ظرف سرکه هم عنوان برکت بر سفره نوروز ایرانیـان جای داده مـی شود. هفت سین و نمادهای آن نشانـه های از نو شدن زندگی و طبیعت هستند کـه در سفره جای مـی گیرند. تخم مرغ رنگ کرده بـه نیت برکت و روزی کـه معمولا بـه تعداد اعضای خانواده تهیـه مـیشود و در برخی مناطق بـه معنایی نشان نژاد هست و ازدیـاد نسل. ماهی نماد برج حوت یـا اسفند و نشان برکت و زایش و در برخی مناطق بـه نشانـه زندگی و پایداریست ، و شیرینی بـه معنای شیرین کام بودن درون تمام روزهای سال است. مـیوه ،آجیل و یک تکه نان یـا مقداری برنج هم نشان از پر برکت بودن سفره دارد. گل بـه نیت باروری و شادابی بر سر سفره هفت سین گذاشته مـیشود آینـه، به منظور رفع کدورت و یکرنگی، شمع روشن بـه نیت روشنایی و طول عمر اعضای خانواده کـه به همـین دلیل اعتقاد بر این بوده کـه شمع هفت سین را نباید خاموش کرد و در صورت لزوم این کار حتما با برگ سبز یـا نقل و نبات انجام شود. اسفند هم گیـاهی مقدس محسوب شده و نمادی از بوی خوش هست و سرانجام آب درون سفره هفت سین پاکی و پاکیزگی هست و همچنین نشان آبادانی و همـینطور صافی، پاکی و گشایش درون کارها مـیباشد به منظور طراحی یک سفره هفت سین با توجه بـه فضایی کـه برای آن درون نظر مـیگیریم از حالتهای مختلف مـیتوان استفاده کرد کـه وابسته بـه نوع ابتکار طراح دارد درون اینجا چند طرح ارائه مـیشود کـه مـیتوانید بـه سلیقه ی خود با تغییراتی کـه مـیدهید سفر هفت سین متفاوت و زیبایی داشته باشید... سفره هفت سین درون گذشته زمان دستخوش تحولات بسیـاری شده از جمله استفاده از طرحهای مدرن کـه تفاوت های عمده ای با انداختن سفره هفت سین درون گذشته داشته اما ...

  • استفاده هاي جالب و متفاوت از وسايل درون دسترس

    استفاده هاي جالب و متفاوت از وسايل درون دسترس خلاقیت درون استفاده ار وسایل درون دسترس نکته ای هست که خانمـهای خانـه دار خیلی از آن بهره مـیگیرند اما ما درون اینجا پیشنـهاد های جدیدی به منظور شما داریم   استفاده از گیلاس بـه عنوان شمعدان مـی توانید گیلاس ها را سر و ته گذاشته و روی آنـها شمع بگذارید. همچنین مـی توانید آنـها را روی طاقچه اتاقتان بگذارید که تا یک مجموعه زیبایی از شمع ها را کنار هم داشته باشید. فقط بـه یـاد داشته باشید کـه گیلاس هایی را انتخاب کنید کـه دوام بیشتری داشته و دهانـه گشادتری هم داشته باشند که تا احتمال افتادن آنـها کم باشد.   پایـه کیک - از پایـه یـا ظرف کیک بـه عنوان جایی به منظور ایستادن شمع( درون سایزهای مختلف) استفاده کنید. همچنین مـی توانید زیر شمع ها پارچه ابریشمـی بیندازید که تا از چکه قطرات آن روی مـیز جلوگیری کند.   - به منظور به نمایش گذاشتن وسایل تزئینی: مـی توانید کلکسیون اسباب بازی های کوچک یـا وسایل تزئینی کوچک تان را روی پایـه کیک بچینید. - به منظور به خاطر آوردن کارهای مـهم: مثلا مـی توانید پایـه کیک را جلوی درون ورودی ساختمان بگذارید که تا لیست خرید، نامـه های پستی، و قبض های پرداختی را روی آن بگذارید. - به منظور جلوه بـه فضا: شما مـی توانید عهای کوچک یـا یـادگاری هایی کـه برایتان مـهم هستند را روی پایـه کیک بگذارید که تا به اتاقتان جلوه بیشتری ببخشد.- به منظور شکیل بـه نظر رسیدن دکوراسیون اتاقتان: مثلا مـی توانید عطرها و جاجواهری تان را روی پایـه کیک بچینید و روی مـیز یـا داخل کمدتان بگذارید.  عروسکهایتان را درون کتابخانـه درون انتهای ردیف کتابهایتان بگذارید     استفاده از گیلاس بـه عنوان شمعدان شمع ها را داخل گیلاس بگذارید و مقداری شن یـا ماسه درون زیر آنـها بریزید. با این کار فضای رمانتیکی را درون مـیز شام ایجاد کرده اید.  استفاده از جالباسی به منظور آویزان بدلیجات با آویزان بدلیجات تان بـه چوب لباسی از مشخص شدن کت و لباس هایی کـه به چوب لباسیِ داخلِ هال آویزان هست جلوگیری کرده اید.گردنبدها و دستبندهایی را کـه خیلی دوست دارید و زیـاد هم از آنـها استفاده مـی کنید درون دسترستان قرار دهید.با آویزان بدلیجات تان روی چوب لباسی، نمای خوبی بـه اتاقتان مـی دهید.  لاک ناخن به منظور رمزگذاری کلیدها با رنگ کلیدهایتان با لاک، آنـها را رمزگذاری کنید. از کلیدهای صاف و ضخیم استفاده کنید و قسمت بالای آنـها را رنگ کنید.با انجام این کار، نـه تنـها مرتب و منظم بـه نظر مـی رسید بلکه این کار بـه شما قدرت تشخیص مـی دهد.  استفاده از لفاف های حباب دار به منظور پیچیدن جواهراتتان درون مسافرت گوشواره و زنجیرهایتان را درون قسمت طولی و درازای لفاف بگذارید و آنـها را محکم ببندید. سپس ...

  • شمع ژله ای درون لیوان پایـه دار

     مواد و لوازم موردنیـاز:- لیوان‌هائی پایـه بلند و کم‌عمق- متر نواری- سینی شیرینی‌پزی- کاغذ آلومـینیوم فُویل- روغن مایع- قابلمـه- دماسنج گیره‌دار- موم ژله‌ای شمع- رنگ آبی مخصوص موم ژله‌ای- قاشق فلزی- خمـیر پر- چاقو- فتیله▪ نکته طرح:برای اینکه بتوانید خطوط را روی شمع فُرم دهید با دو رنگ مختلف مانند خال‌های قرمز روی سبز یـا نوارهای قرمز و سفید آزمایش کنید که تا مـهارت لازم را به‌دست آورید.● روش ساخت:۱. عمق کاسه لیوان را اندازه بگیرید و عرض نوارهائی را کـه نیـاز دارید از ژل ببرید حساب کنید. به منظور مثال: لیوان‌های نشان داده شده درون تصویر نوار ژله‌ای بـه عرض ۹/۱ سانتی‌متر نیـاز دارند.۲. سینی را با کاغذ آلومـینیوم فُویل طوری کـه سطح یراق آن بـه سمت بالا باشد بپوشانید. روی آن را کمـی با روغن مایع چرب کنید که تا ژل را بتوانید به‌راحتی از آن جدا کنید.۳. قابلمـه را روی حرارت پائین قرار دهید و به اندازه کافی ژل که تا اندازه‌ای کـه وقتی درون سینی ریخته شد یک لایـه بـه ضخامت حدود ۶ مـیلی‌متر شود ذوب کنید دماسنج را بـه بدنـه قابلمـه وصل کنید (دقت کنید کـه روی بسته‌های ژل مـیزان درجه حرارت داده شده) بنابراین ژل را که تا همـین درجه حرارت دهید و سعی کنید کـه ژل زیـاد داغ نشود. به‌تدریج یـا قطره قطره رنگ را اضافه کنید و با قاشق فلزی آرام آرام هم بزنید که تا رنگ موردنظر شما به‌دست آید.۴. ژل ذوب شده رنگی را با دقت درون سینی پوشانده شده با فُویل بریزی و بگذارید که تا به‌طور کامل سرد شود.۵. با بُرش‌دهنده خمـیر نوارهائی بلند بـه عرض ۹/۱ سانتی‌متر از ژل ببرید. هر یک از نوارها را درون یک لیوان قرار دهید و به شکل مارپیچ فُرم دهید و این‌کار را از مرکز شروع کنید و به سمت بیرون خاتمـه دهید. طول نوارها را کـه بستگی بـه طرح شما دارد. با چاقو بـه اندازه موردنظر ببرید. به منظور هریک از این لیوان‌ها شما مـی‌توانید نوارهائی با طول ۵/۳۰ سانتی‌متر ببرید. نوارهای ژل بـه آسانی بـه ته لیوان‌ها خواهند چسبید، نوارهای ژل را با دقت بردارید و اگر یکی از آنـها پاره شد آنـها را کنار گذاشته و برای طرح‌های دیگر مورد استفاده قرار دهید.۶. یک قابلمـه را روی حرارت پائین قرار دهید و مقدار کافی ژل شفاف ذوب کنید و ظرف را با آن پر کنید، ولی ژل را بـه داغی کـه معمولاً داغ مـی‌گردید داغ نکنید چون ژل رنگ یشما را ذوب مـی‌کند فقط که تا اندازه‌ای داغ شود کـه قابل ریزش شود، نـه کاملاً محلول. سپس ژل را درون لیوان‌ها بریزید، و وقتی‌که ژل تقریباً سرد شد فتیله آنـها را قرار دهید.

  • کیک ژله ای

    کیک ژله ای اول از همـه یک کیک پایـه درست کردم . کیک رو بـه صورت افقی بـه دو قسمت تقسیم کردم . روی لایـه اول کمـی خامـه مالیدم . روی خامـه را گردوی آسیـاب شده ریختم و سپس موز ورقه شده روی کیک چیدم . 2 که تا دنت موزی رو با مقداری خامـه مخلوط کردم و روی کیک ریختم . لایـه دوم را روی کیک گذاشتم و به آرامـی با کف دست کمـی فشار دادم که تا دو لایـه بـه هم بچسبند . روی کیک و دور کیک رو یک لایـه نازک خامـه مالیدم و اونو صاف کردم . یک بسته ژله پرتقال رو با یک چهارم لیوان ش مخلوط کردم و ظرف رو روی حرارت کم گذاشتم که تا ذرات ژله کاملا حل بشـه . ژله رو منتقل کردم داخل یخچال که تا خنک بشـه . حواستون باشـه نبنده . وقتی ژله خوب خنک شد با قاشق از ژله روی کیک بریزید .   کیک رو کج کنید که تا ژله همـه جای کیک رو بپوشونـه . مقداری شکلات تخته ای سفید و قهوه ای و چند قاشق خامـه رو بـه صورت جداگانـه بن ماری ذوب کردم . (حدود 50 گرم از هر شکلات و 2 قاشق خامـه). نصف خامـه رو بـه شکلات سفید و نصف دیگه خامـه رو بـه شکلات قهوه ای اضافه کردم . هر کدوم رو جداگانـه داخل نایلون زیپ دار ریختم . از مرکز کیک شروع کردم حلقه درست . یکی با سفید و دیگری با قهوه ای . فاصله دایره های من خیلی زیـاد شد . شما با فاصله کمتری این کار رو ید .   این کار رو تکرار کنید که تا تموم بشـه . حالا با یک سیخ چوبی از مرکز بـه بیرون روی حلقه ها بکشید و این کار رو تکرار کنید که تا تموم بشـه . هر چقدر این خطوط بیشتر باشـه کیکتون زیباتر مـیشـه . حالا یـه نگاه مـی کنم مـی بینم اوضاع و احوال وسط کیک خیلی داغونـه و منم سریعا شیرین کاری مـی کنم و یک شکوفه گنده مـی ذارم اون وسط (کار ییـهویی کـه بهتر از این نمـی شـه ) و این هم برش خورده کیک .   نوش جان....




[ظرف کیک پایـه دار - bargozideha.com تزیین شیرینی در ظرف پایه دار]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sat, 12 May 2018 20:30:00 +0000